Flyttstädning Bromma

Professionell flyttstädning med nöjd kund-garanti

Våra tjänster

Vi är inte bara specialister på flyttstädning i Bromma med omnejd, utan erbjuder en lång rad städrelaterade tjänster, inklusive:

Kontorsstädning – Låt oss hjälpa dig att hålla kontoret rent och fräscht. En bra arbetsmiljö förbättrar stämningen och ökar produktiviteten.

Hemstädning – Utnyttja RUT-avdraget och anlita oss för hemstädning. Vi städar regelbundet eller enligt överenskommelse.

Visningsstädning – Visningsstädning innefattar städning och finputsning av lägenheten innan visning. Vi tar fram din bostads allra bästa sidor med vår högklassiga visningsstädning och hjälper på så sätt till med att se till att du som kund får ut det mesta för lägenheten när du säljer den.

Byggstäd – Städning på en byggarbetsplats ställer särskilda krav på personalen. Vi har både rätt kompetens och erfarenhet.

Storstädning – Ibland behövs en rejäl insats och då är vår tjänst storstädning rätt val. Det innebär att vi går igenom allt extra noga efter en checklista och ser till att hemmet eller företagslokalerna blir skinande rena.

Fönsterputs – Det är tidskrävande och mödosamt att putsa fönster på egen hand. Ge oss uppdraget så genomförs det så effektivt som möjligt, med perfekt resultat varje gång.

Trappstädning – Vi hjälper även bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare med att upprätthålla en ren och trivsam miljö kring port och trapp. Kontakta oss för mer information!

Vi har även stor erfarenhet av golvvård, skolstädning, butiksstädning och hotellstädning

 

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert eller bokning